?

Afhaalopdracht 2024

NO NOnsense Afhaalopdracht Consumenten reparatieservice

Hieronder vindt u de afhaalopdracht. Deze afhaalopdracht is alleen voor:
* Winkeliers/verkooppunten Nilfisk
* Klanten van VVS-Online.nl en Nilfiskdealer.nl

Overige klanten verzoeken wij om voor de reparatie contact op te nemen met de winkel waar de apparatuur gekocht is. Deze afhaalopdrachten worden niet verwerkt.

DHL komt 1 maal afhalen. Zorg dat de magazijn medewerker(s) weten dat DHL een pakket op komt halen. Is DHL langs geweest en er is niets meegegeven dan kunt u het pakket zelf opsturen.Wij maken maar 1 maal kosten voor een afhaalopdracht.

Belangrijke tips:

De apparatuur dient zeer goed verpakt (zie verpakken) te zijn en gereed te staan voor DHL. Nooit op een pallet! Bij de P150-160 en premium serie dient de shampoo verwijderd te zijn!!! Indien een machine niet verpakt is conform de AVC voorwaarden en er ontstaat schade of verlies van onderdelen valt dit buiten de garantie of de vaste prijs!

Maximale doos afmeting voor hogedrukreiniger en stofzuiger is 40*50*80 cm en maximaal 23 KG. Indien de verpakking groter en zwaarder is zullen de toeslagen doorberekend worden ongeacht deze binnen of buiten de garantie termijn zit.

Verpakt u buiten deze maat dan belasten wij € 87,15 excl. BTW aan u door i.v.m. groot verpakking. Pakketten boven deze maten/gewicht worden automatisch op een pallet vervoerd.

De Stof-en waterzuigers dienen geheel schoon aangeleverd te worden. De ketel en de zuigslang etc mag [b]niet meegezonden worden.[/b] Het ronde filter moet schoon zijn en de stofzak NIET meezenden. Als de machine niet voldoet aan bovengenoemde wordt de machine met kosten geretourneerd i.v.m veiligheid van onze medewerkers. Maak de stofzuiger veel geluid neem dan eerst contact met ons op want dan heeft de klant geen stofzak en filter gebruikt en valt de reparatie niet binnen de garantie.

Stofzuigers: Als de telescoopbuis, zuigslang en vloerzuigmonden niet kapot is dan niet meezenden. U kunt de stofzuiger dan makkelijker in een kleine doos inpakken.

De reparatie wordt binnen 3 werkdagen opgehaald als het formulier voor 15.00 uur bij ons binnen is. Er moet iemand aanwezig zijn op het afhaaladres totdat de vervoerder geweest is. Bij niet thuis zijn de kosten € 14,25 (NL) en België € 14,75 Bij het versturen van deze afhaalopdracht gaat u akkoord met de eventuele afhaalkosten.

Bij het niet laten maken van een niet goedgekeurde garantieaanvraag zijn er afhaal-en onderzoekskosten. De afhaalkosten zijn volume en gewichtsafhankelijk. Minimaal € 12,45 tot maximaal palletkosten a € 87,15 De onderzoekskosten zijn €29,50 (prijzen excl. btw.)

Lees tips voor het verpakken.

Apparatuur die niet onder de garantie- en/of vaste prijs vallen zullen de kosten van de afhaalopdracht en de onderzoekskosten altijd doorberekend worden. Na versturen van de afhaalopdracht bent u akkoord met deze voorwaarden.

Afhaalopdracht formulier

Contactpersoon
Afhaaladres
Factuuradres
Gegevens van machine
Gegevens van gebruiker
Voor akkoord
Alle velden met * zijn verplicht in te vullen